Roei mee voor LATER

Sponsor-roeitocht 14 juli

Je kunt deelnemen aan het laatste traject van KiKaRoW Rondje NL. Op deze finishdag organiseren de Utrechtse roeiverenigingen een sponsortocht. Met maximaal 40 roeiboten vergezellen we “The Vin” tijdens de laatste 45 kilometers om een mooi bedrag op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Samen zorgen we voor een spectaculaire finish van Rondje NL!

Roeitocht

Etappe 28 start op 14 juli bij Willem III. Vanaf Weesp roeien de boten van onze sponsortocht mee met “The Vin”. Rond 9.00 uur gaan onze boten het water op. Na de festiviteiten bij Roeivereniging Weesp roeien we samen met “The Vin” over de Vecht richting Utrecht. Onderweg zijn diverse wisselplekken. In estafette meedoen is dus mogelijk. Om 15.00 uur gaan we gezamenlijk de Weerdsluis in. Rond 16.00 uur roeit de stoet via de Stadsbuitengracht richting de Driewerf. Daar worden “The Vin” en meevarende boten feestelijk ontvangen. 

 • Tijd: 9.00 – 18.00 uur
 • Afstand: 45 kilometer
 • Route: Roeivereniging Weesp – Vecht – Stadsbuitengracht – Vaartsche Rijn – De Driewerf: Triton, Orca, Viking
 • Aanmelden: via onderstaand formulier vóór 1 juli, bij voorkeur per ploeg
 • Bootgebruik: in overleg

Aansluitend is er een barbecue en finish-feest. Meld je ook daarvoor aan! 

Laat je sponsoren

Het is de bedoeling dat je je (ploeg) laat sponsoren. Met je deelname haal je geld op voor de LATER-studie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie (PMC). Kinderen die kanker overleven, ondervinden vaak gevolgen van de zware behandelingen in hun latere leven. In de LATER-poli worden deze LAnge TERmijneffecten onderzocht en behandeld. Bij de finish in Utrecht zal burgemeester Jan van Zanen onthullen wat de totale opbrengst van KiKaRoW Rondje NL is en de cheque met het opgehaalde bedrag overhandigen aan het PMC. Met jouw hulp zorgen we voor een mooi eindbedrag!

Vraag familie en bekenden om je te sponsoren. Dat kan op verschillende manieren, zoals: 

 • Download en print het sponsorformulier en vraag familie en bekenden om een sponsorbedrag.
 • Maak gebruik van de Driewerf-pagina op kikarow.vooreenander.nl. De link naar deze pagina deel je met familie, vrienden, buren, collega’s etc. Via deze pagina kunnen zij geld overmaken om jou en dus KiKaRoW te sponsoren.
 • Maak je eigen (ploeg)pagina aan onder de Driewerf op kikarow.vooreenander.nlStuur ons een e-mail met het verzoek om een uitnodiging voor het aanmaken van je persoonlijke pagina. Je ontvangt van ons dan een uitnodiging met een link. Die link gebruik je om: 
  a. Een account te registreren op jouw mailadres met eigen wachtwoord.
  b. Daarna de uitnodiging die in het account verschijnt te accepteren.
  c. Een persoonlijke actiepagina te publiceren die automatisch wordt gekoppeld aan de vereniging.
  Voor het aanmaken van een persoonlijke pagina betaal je € 14,50.

Kosten

Deelname kost € 25  per boot. Dit bedrag is voor organisatiekosten van de roeitocht en staat dus los van het sponsorgeld dat je ophaalt voor KiKaRoW. Alles wat wij niet uitgeven voor de organisatie wordt aan KiKaRoW gedoneerd! 

Aanmelden?

Meld je ploeg aan vóór 1 juli via onderstaand formulier. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht.